U rreh “live” në TikTok, kjo është gjendja shëndetësore e Luigj Markut

news
Advertisement

Para pak ditësh, shqiptari nga Lezha, Luigj Marku është rr ah ur nga disa persona teksa ishte “Live” në TikTok.

Advertisement

Personazhi ek st re mi st fe tar i rrjeteve sociale, i cili është mjaft i famshëm në rrjetet sociale u rre h në një park në Dublin nga disa persona.

Ndërkohë, së fundmi të afërm të Luigj Markut kanë reaguar në rrjetet sociale dhe kanë treguar gjen djen shë ndet ësore të tij.

“Tash ç’a u bo? E kapën e ne utr alizuan, e gjuajtën në makinë e çun në hije të një peme. E majtën k eq, i kanë pr e hundën. I kanë ra keq këtu e kanë pr e në faqe, i kanë fut i plu mb në kofshë. Se ky ka qenë s ak at…”, ka deklaruar miku i vëllait të Markut në një video në TikTok.

VIDEO

 

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.