40-vjeçari në Itali i kërkon gjykatës rikthimin në burg, nuk e duron të dashurën e babait të tij

news
Advertisement

Gjykata italiane në Torino është hasur me një kërkesë “të çuditshme” dhe të pa dëgjuar më parë , ku një 40-vjeçar italian donte të kthehej në burg dhe të linte “arrestin e shtëpisë”, masë të cilën atij ia kishte caktuar më herët gjykata.

Advertisement

Për katër muaj ai jetonte me të atin dhe partneren e tij të re në një shtëpi, i cili kuptoi se bashkëjetesa ‘e detyruar’ nuk ishte më e qëndrueshme.

“E padurueshme”, tha ai para policëve italian ditën kur u largua nga shtëpia dhe u paraqit në komisariat.

Gjykata italiane në Torino është hasur me një kërkesë “të çuditshme” dhe të pa dëgjuar më parë , ku një 40-vjeçar italian donte të kthehej në burg dhe të linte “arrestin e shtëpisë”, masë të cilën atij ia kishte caktuar më herët gjykata.

Për katër muaj ai jetonte me të atin dhe partneren e tij të re në një shtëpi, i cili kuptoi se bashkëjetesa ‘e detyruar’ nuk ishte më e qëndrueshme.

“E padurueshme”, tha ai para policëve italian ditën kur u largua nga shtëpia dhe u paraqit në komisariat./abcnews.al/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.