Arjola Demiri e “gjen” burrin e ëndrrave në pushime

news
Advertisement

Aktorja e njohur Arjola Demiri është duke i shijuar pushimet në Bodrum.

Advertisement

Ajo duket se po e shijon motin e mirë derisa nuk mungon me imazhe nga atje

Së fundi ka marr vëmendje me imazhet e reja ku ka pozuar krahë një busti të ciline ka quajtur me shaka: “Burri i ëndrrave

Ajo dukej në formë të mirë derisa pranoi mijëra pëlqime dhe komente pozitive

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.