Elena Kocaqi: Shqiptarët kanë zgjuarsi natyrale, të parët kudo që shkojnë

news
Advertisement

Pedagogia, Elena Kocaqi thotë se shqiptarët janë inteligjentë dhe kanë një zgjuarsi natyrale.
Logo
Real
Estate

Advertisement

Lajme

Kosovë

Botë

Sport

Futboll

Magazina

Cult

Ekonomi

Femra

Stili

Shëndetësi

Kuzhina

Auto

Teknologji

Fun

Video

Telegrafi Jobs

Arkiva

Marketing
LAJME / SHQIPËRI
Elena Kocaqi: Shqiptarët kanë zgjuarsi natyrale, të parët kudo që shkojnë

17 min
Pedagogia, Elena Kocaqi thotë se shqiptarët janë inteligjentë dhe kanë një zgjuarsi natyrale.

ADVERTISING

Në emisionin “Good Morning Albanians” në Euronews Albania, Kocaqi u shpreh se fëmijët shqiptarë dalin të parët nëpër botë, pasi kanë inteligjencë natyrore të lindur.

“Inteligjenca është disa llojëshe, ka inteligjencë muzikore, matematikore. Ka inteligjencë që matet për aftësitë konjutive të individit dhe për aftësitë e lindura të individit. Shqiptarët kanë një zgjuarsi natyrale.

Po të marrësh një raportim të austriakëve në Shqipëri, që e kanë parë nga arkivi, të Komandatit të Përgjithshëm Ushtarak për Shqipërinë, thoshte se shqiptarët janë të prirur për t’u shkolluar. Po të marrësh fëmijët e Shqipërisë t’i dërgosh në Evropë dhe SHBA, pse janë të parët? Kanë një inteligjencë natyrore të lindur”, theksoi ajo.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.