Enca jam krenaria Shqiptare/jam vajzë e çudirave

news
Advertisement

Enca Haxhia momentalisht në skenë është e shumë perfolur për jetën e saj luksoze.

Advertisement

Në emisione të ndryshe kemi dëgjuar rëfime reth historive të jetesës në Dubai që ka rëfyer vet Enca.

Enca thot se si femër duhet shum vetbesim se përndryshe paragjykimet janë ato që të mbysin.

Enca thot se un jam vërtet krenaria Shqiptare sepse janë të pakta ato artiste që bejnë max për të krenuar veten dhe popullin

Në rrjete sociale Instagram Enca die se si të provokoj.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.