“Festat e Nëntorit/ Në Tetovë organizohen gara në vrapim, tre vendet e para shpërblehen

news
Advertisement

Një nëntor i mbushur me përplotë aktivitete, shkruan kreu i komunës së Tetovës Bilall Kasami në profilin e tij në Facebook. Për tu njohur me aktivitetet e këtyre ditëve, po ju sjellim më poshtë statusin e Kasamit.

Advertisement

Një nëntor i mbushur me përplotë aktivitete!
Sot jemi në ditën e dytë të festave të nëntorit, ku nën organizimin e disa shkollave fillore dhe të mesme, u mbajt 🏃‍♂️🏃‍♀️ “Krosi i Qytetit”. Ndjehëm i entuziazmuar kur shoh gjithë këta të rinj dhe të reja me plotë energji dhe vullnet. Në nder të kësaj, së bashku me Lidhjen Sportive Komunale tri vendeve të para u ndamë medalje dhe mirënjohje.

🏫Shkollat Fillore – Gjinia Femërore:
🥇Fjolla Shabani – SHFK “Skenderbeu”
🥈Amra Shaqiri – SHFK “Isitkball”
🥉Despina Trpçevska – SHFK “7 Marsi” Çellopek.

🏫Shkollat Fillore – Gjinia Mashkullore
🥇Ensar Latifi – SHFK “Migjeni”
🥈Indrit Selmani – SHFK “Istikball”
🥉Davut Shaqiri – SHFK “Shemshovë”- Shemshovë

🏫Shkollat e Mesme – Gjinia Femërore
🥇Dragana Bozhinoski – SHMK “8 Shtatori”
🥈Eda Salija – SHMK “Kiril Pejçinoviq”
🥉Besa Iljazi – SHMK “Kiril Pejçinoviq”

🏫Shkollat e Mesme – Gjinia Mashkullore
🥇Mervan Imeri – SHMK “7 Marsi”
🥈Alban Abdii – SHMK “7 Marsi”
🥉Ensar Bajrami – SHMK “7 Marsi”

* * * * * * * * *
Ноември полн со активности! 🇦🇱

Денеска сме на вториот ден од ноемвриските празници каде во организација на некои основни и средни училишта се одржа „Градски крос“ 🏃‍♂️🏃. Се чувствував пријатно кога ги гледав сите овие млади полни со енергија и волја. На тројцата најдобри на кросот им беа доделени медали и признанија.

🏫Основни училишта – Женски Пол:
🥇Фјола Шабани – ООУ „Скендербег“
🥈Амра Шаќири – ООУ „Иситкбал“
🥉Деспина Трпчевска – ООУ „7 Март“ Челопек.

🏫Основни училишта – машки пол
🥇Енсар Латифи – ООУ „Братство-Миѓени“
🥈Индрит Селмани – ООУ „Истикбал“
🥉 Давут Шаќири – ООУ „Шемшово“- Шемшово

🏫Средни училишта – Женски Пол
🥇 Драгана Божиноски – СОУ „8 Септември“
🥈Еда Салија – СОУ „Кирил Пејчиновиќ“
🥉 Беса Иљази – СОУ „Кирил Пејчиновиќ“

🏫Средни училишта – машки пол
🥇 Мерван Имери – СОУ „7 Март“
🥈Албан Абдии – СОУ „7 Март“
🥉Енсар Бајрами – СОУ „7 Март“

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.