Habit modelja: Bëj se.ks derisa më bie të fikët!

news
Advertisement

Modelja e njohur, Mimi Boliviana dhe bashkëshorti i saj Victo Ferraz thonë se tërheqja e tyre se.ksua.le është pothuajse e rre.zik.shme për njëri-tjetrin. Ajo tha se ndonjëherë i bie të fikët pasi ata bëjnë 5 herë seks në ditë.
Çifti u martua muajin e kaluar në Dubai, me një ceremoni 32,000 £ dhe muajin e mjaltit e kaluan në Maldive.
Bashkëshorti i saj e kishte propozuar atë gjatë pushimeve në Dubai dhe ata vendosën të martoheshin pak ditë më pas.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.