Kasami me Marsh drejt fitores

news
Advertisement

Kryetari i Lëvizjes BESA ka shpallur të hapur fushatën për zgjedhjet për këshilltarë në Këshillin Komunal të Tetovës. Bashkë me kandidatët për këshilltarë, të udhëhequr nga Besar Durmishi dhe profesoresha Besa Kadriu, Kasami ka marshuar nëpër Tetovë në “Marshin e Fitores”. Gjithashtu është shpalosur sllogani ” Shumicë për 8ovën”.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.