Kënga e Medës që del të jetë e vjedhur – e publikoi para 9 vjeteve

news
Advertisement

Meda është një nga këngëtarët më të dashur, sidomos për dasma.
Meda ka shumë kënga që janë hite.

Advertisement

Mirëpo, njëra nga projektet e Medës, është e vjedhur komplet.
Fjala është për këngën ‘E lindur për pabesi’, e cila orgjinale është turqisht, është kënga e Mahsun Kirmizigul ‘Yikilmadim’, e cila u lansua para 10 vjetësh, kurse, kënga e Medës para 9 vjete.

Mjafton t’i dëgjoni dhe e vëreni ngjashmërinë.

https://youtu.be/T4K1WyqG5WU

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.