Qëllohet me ar më Vali Corleone

news
Advertisement

Sot në orët e para të mëngjesit është pla gosur Princ Valentino Corleone.
Policia njofton nga hetimet e para në vendin e ngjarjes e dyshuar në lidhje me rastin është një grua shtetase e Kosovës rreth moshës 22-vjeçare, e cila dyshohet se ka shkrepur nga ar ma.
Një ar më Pis toletë dhe dyzet (40) copë fishekë të të njëjtës ar më janë konfiskuar në vendin e ngjarjes si prova materiale për Gjykatë, thuhet në njoftim.
Për rastin është njoftuar Prokurori i Shtetit i cili ka urdhëruar që të ngritët Kallëzim Penal për ,,Vr asje në tentativë’’ dhe e dyshuara të ndalet në mbajtje për 48 orë./Inajsder

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.