Rina nga Shkupi mori vendin e parë në nivel Global në WeVoice

news
Advertisement

Rina mori vendin e parë në nivel Global në WeVoice në konkrenc me fëmij të grupmoshës të saj nga të gjitha vendet e botës me video mesazhin e saj ‘Stop the war on children’. Nga vendlindja e Nënës Terez, Rina jonë 11 vjeçare dërgoi një mesazh në emër të gjithë fëmijëve që pa fajin e tyre gjenden në lu.ftë dhe janë vi.ktimë.

Advertisement

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.