VIDEO/ Gjesti heroik i të riut, hidhet në shinat e trenit për t’i shpëtuar jetën një burri

news
Advertisement

Një student në New York vuri jetën e tij në rrezik, për të shpëtuar një burrë që kishte rënë në shinat e trenit.

Advertisement

Greko-amerikani Bryce Demopoulos (Bryce Demopoulos), student në Universitetin Cornell dhe banor i ishullit Roosevelt, zbriti në stacionin e Rrugës 138 së bashku me një mik për të hipur në tren. Duke zbritur, ai pa një burrë që qëndronte në shina. Pavarësisht se nuk e dinte kohën në dispozicion të tij, as gjendjen e burrit, Bryce Dimopoulos u hodh drejt e në shina dhe u përpoq ta shpëtonte burrin.

Studenti u hodh në shina, e ndihmoi burrin të kthehej në platformë, më pas u ngjit vetë, duke arritur të dilte nga shinat pasi dritat e trenit që po afrohej dukej se hynin në stacionin pas tij.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.