Значително зголемување на бензините од вечерва на полноќ

news
Advertisement

Цената на бензините од вечерва на полноќ се зголемува за 2 денари по литер, соопшти Регулаторната комисија за енергетика.

Advertisement

Цената на ЕУРОСУПЕР 98 се зголемува од 80,5 на 82,5 денари по литар, додека цената на ЕУРОСУПЕР 95 од вечерва ќе изнесува 80,5 денари по литар.ЕУРОДИЗЕЛ останува со непроменета цена – 69 денари по литар. Останува иста и цената на екстра лесното масло 67,5 денари, и на мазутот 39,4 денари.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.