Ќерката заработи многу, па им се оддолжи: Еве како изгледа реновираната куќа на родителите на Цеца (фото)

news
Advertisement

На сите им е добро познато дека балканската ѕвезда Цеца Ражнатовиќ не живеела отсекогаш во Белград, но малкумина знаат како изгледа семејната куќа на Цеца во Житораѓа.

Advertisement

По потекло од ова гратче кај Прокупље, Цеца пораснала со сестра ѝ Лидија и родителите Слободан и Мира, а и денес не се срами од своите корени и гордо зборува за родниот град.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.