Мојот другар стана функционер а јас ја добив оваа маица. Фото кое стана вирално

news
Advertisement

Една фотографија стана вирална на социјалните мрежи. На неа се гледа човек облечен во маица на која пишува: Мојот другар стана функционер а јас ја добив оваа маица.
Дали ова маица ја одсликува македонската политичка реалност?

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.