Aks.identohet autobusi me turistë nga Stambolli, ka të vde.kur

news
Advertisement

Katër persona kanë humbur jetën dhe tetë janë lë.nduar në një ak.sident rrugor në rrugën Veliko Tërnovo-Ruse, Bullgari mbrëmë. Mediat raportojnë se një autobus me targa rumune, i drejtuar nga një shofer turk, u pë.rplas me një makinë të parkuar buzë rrugës dhe më pas në një pemë aty pranë.

Advertisement

Në makinë nuk kishte njerëz dhe v.iktimat dhe të plag.osurit ishin mes 26 pasagjerëve në autobus të cilët po ktheheshin nga një vizitë turistike në Stamboll. Pasagjerët e pl.agosur janë dërguar në spitalin e Veliko Tërnovo.
Të dy drejtuesit e mjeteve rezultuan negativ për al.kool dhe dr.ogë. Shkaqet e rrë.zimit janë duke u zbardhur. Inspektimi fillestar i Agjencisë Shtetërore të Sigurisë Rrugore ka evidentuar mangësi në infrastrukturën e vendit të aksidentit dhe objekte të pasigurta buzë rrugës.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.