As policia nuk e prish ndejën e Meraklive të makinave

news
Advertisement

Mesnatën e së mërkurës një patrollë policore ka ndërhyrë në një pikë të karburantit në Kumanovë, pas raportimit për prishje të rendit dhe qetësisë publike, ku një trend të ri kanë sjell në vendlindje çunat e diasporës duke bërë defilim me makinat sportive e luksoze, ndryshe e njohur në zhargonin e automobilistikës si “Street drift/race party”.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.