Çka nuk bëhet për një video në Tik Tok – Një vajzë b.ie nga dritarja e makinës

news
Advertisement

Një vajzë rrjetesh sociale për pak sa nuk ka përfunduar vi.ktimë e një trendi të bërë mjaft popullor në rrjetin social Tik Tok. Videoja e in.cide.ntit është bërë viral në rrjet dhe tregon se si vajza bi.e nga dritarja e makinës në te.ntat.ivë për të realizuar një video.

Advertisement

Bëhet fjalë për trendin ku vajza nxjerrin kokën e gjysmën e trupit nga dritarja e makinës ndërkohë që mjeti është në ecje. Një tjetër person, që mund të jetë ulur në sediljen e pasme apo në një makinë pas mjetit ku ndodhet personi që do realizojë trendin, bën filmimin.
Por, në këtë rast, jo gjithçka ka shkuar sipas planit. Vajza ka rë.në nga dritarja dhe ka përfunduar në rrugë. Më pas shihet që makinat ndalojnë për të parë gjendjen shëndetësore të vajzës e cila vë duart në kokë.

https://insajderi.org/wp-content/uploads/2022/08/62efb9c0986f1.mp4

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.