Detaje nga vde.kja e aktorit shqiptar: Mjekohej për problemet mendore

news
Advertisement

Ditën e djeshme aktori shqiptar Florind Belliu dhe bashkëshortja e tij, Ornela, humbën jetën pasi ranë nga kati i gjashtë i pallatit ku banonin në Nju Jork. Shqiptari besohet të ketë hedhur nga lartësia gruan e tij e më pas ka v.r.arë veten.
Andi Llabuti, mik i Belliut gjatë një interviste televizive tha se 35-vjeçari ka pasur një periudhë tepër të vështirë me të atin e tij. Sipas tij Belliu e ka përjetuar shumë keq vde.kjen e të atit dhe faktin që ai nuk mundi të vinte në va.rrimin e tij.

Advertisement

Flori ka pasur një periudhë të vështirë. Çdo gjë lidhet me humbjen e të atit të Florit para një viti e gjysmë, ajo i vuri kapakun. Flori ka qenë me bashkëshorten dhe me fëmijët në Nju Jork dhe prinderit i ka pasur në Tiranë. Ai ka pasur një situatë shumë të rëndë duke e lidhur këtë me të atin e tij. Në momentin që Flori ka qenë duke folur me të atin e tij në kamër, i ati ndërron jetë. Të gjithë situatën e ka parë live. Kjo ka qenë skena që Flori shikon live nga kamera dhe më e keqja ishte që Flori nuk mund të vinte në va.rrim, për shkak se nuk kishte dokumentet.

Më tej ai tha se vd.ekja e të atit kishte lënë gjurmë te ai dhe theksoi se gjatë këtij viti kishte probleme të rënda të shëndetit mendor dhe filloi mjekimin në Nju Jork.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.