Djali i Fatmir Limajt: Sa herë ka nevojë ky vend, të gatshëm për të dhënë jetën gjeneratë pas gjenerate

news
Advertisement

Durim Limaj, djali i kryetarit të Nisma-s Socialdemokrat Fatmir Limaj, ka reaguar pas zhvillimeve të mbrëmshme në veriun e vendit.

Advertisement

Ai tha se sa herë që Kosova ka nevojë, ai dhe babai i tij do të jenë të gatshëm ta japin jetën.

“Sa herë ka nevojë ky vend, gjithmonë të gatshëm për të dhënë jetën për të, gjeneratë pas gjenerate”- tha ai.

Kujtojmë se babai i tij Fatmir Limaj, ka qenë epror i lartë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.