Djali su*lmon se*ksualisht nënën e tij

news
Advertisement

Një djalë, i cili sipas raportit mjekësor ka probleme me shëndetin mendor, është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje, nën dyshimet për kryerjen e tri veprave penale “dhu*në familjare”, “sulm se*ksual” dhe “lëndim i lehtë trupor”.
Dyshohet se vik*timë e dhunës familjare dhe sulmit se*ksual ishte nëna e tij, teksa lëndime të lehtë trupore ka pësuar një familjar që ka ndërhy në këtë rast.

Advertisement

Lajmin për arre*stimin e të dyshuarit e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i policisë rajonale në Pejë, Driton Rugova.
“Sot policia është informuar se në rrugën “Adem Mala” në Pejë ka ndodh një rast i dhunës në familje. Policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe është raportuar nga familjarët se i dyshuari, sipas mjekëve me probleme të shëndetin mendor, ka pas dhunë familjare dhe su*lm se*ksual. Pastaj dëshmitari -familjar, ka ndërhy, por i njëjti ka pësuar lëndime trupore dhe është hapur rasti lëndim i lehtë trupor. I dyshuari është arre*stuar dhe me vendim të prokurorit i është caktuar masa e ndalimit për 48 orë”, tha Rugova për Insajderin.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.