E kisha me frike por kur e provova u çmenda fare

news
Advertisement

Crying
Angela eshte Bullgarja që historia e saj tronditi opinionin.

Advertisement

Ëndërat e saj kan qën që e vogel makinat si vajzat e tjera që preferonin kukullat Barbie. Angela në rjetin e saj social Facebook ka ndarë një histori! Ajo shkruan!

Jeta ime ka pas momente të ndryshme ëndëra ime ka qën vozitja, si e vogël isha si çun lagje. Kur mami më blente kukulla un asnjëherë nuk ndjehesha e lumtur mërzietsha aq shumë sa që përfundoja në spital. Kur një ditë një fqinj i imi rastësisht me solli dhuratë një makinë unë u apasionova aq shumë sa që çdo gjë brënda meje ndryshoi, atëher prindërit kuptuan se un i dua makinat, por kur në udhëtim me prindërit ne patëm një aksident dhe unë që ateherë e kisha fobi makinën, pas trajtimeve depresive pas shumë vitesh me shumë përkushtim familja më bindi dhe un mora lejen tani jam shoferja më e mirë dhe ëndëra ime u realizua! Thot Angela.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.