Enca Shqiptaret njihen per probleme un ua zbardha fytyren

news
Advertisement

Enca Haxhia e shume perfolur neper media dhe rjete sociale cdo dite e me shume.

Advertisement

Enca ster komentohet per jeten e saj luksoze qe po tregon se jeton ne Dubai

Ka then gjihmone qe jam munduar te jap maksimumin tim te zbardh fytyren se Shqiptaret njihen per problematik

Ne rrjetin e saj social Instagram

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.