Gruaja ankohet për burrin: Do vetëm seks! Më çmendi!

news
Advertisement

Një grua ka ndezur një debat të ashpër në rrjet pasi u ankua publikisht se i shoqi “i kërkon vetëm seks”.

Advertisement

Gruaja shpjegoi se të shoqin bën seks vetëm një herë në javë. Ajo tha se ai do të bëjnë më shumë sels dhe vazhdimisht i bën komente ngacmuese, i godet vithet nëse përkulet dhe i vendos dorën mes këmbëve nëse i ngre ato.

Disa prej komentuesve e përshkruanin veprimin e burrit të saj si abuzim seksual, duke i thënë se ajo duhej të ndahej me të.

Duke shpjeguar gjendjen e saj të vështirë, gruaja shkroi: ‘Më vjen keq që burri im më ngacmon dhe më bezdis se do seks.

“Ne bëjmë seks ndoshta një herë në javë por edhe atëherë duhet ta detyroj veten. Ai thotë se dy herë në javë është normë për shumicën e çifteve të martuara. Unë nuk jam dakord. Nëse përkulem, më godet në vithe. Nuk ishte problem në fillimet e marrëdhënies sonë, por tani thjesht më acaron.”

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.