Kandidatët e BESËS prezantuan programin para qytetarëve ne Kompleksin e ri

news
Advertisement

Aksioni i shpërndarjes së materialeve propaganduese ka vazhduar edhe sot. Bashkërisht me kryetarin e komunës, Bilall Kasami, kandidatët për këshilltarë komunal, anëtarë të forumit rinor e aktivistë shpërndamë materiale propaganduese në Kompleksin e ri dhe në rrugën e butiqeve. 8 pikat kyçe se përse duhet votuar lista e Lëvizjes BESA do të shpërndahet gjithandej për të kërkuar #Shumicën për qytetin tonë, për ta ndërtuar e zhvilluar atë.
#Shumicëpër8ovën

Advertisement

https://www.facebook.com/100046601457024/posts/pfbid02NEfQedN3jVjHSjQNZMt2vRmJrJugriATbQ9X6vDCm7ZeebvdwsUejv8jigHGPgiRl/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.