Policia në Shkup shqiptoi 170 gjoba për shkelje të rregullave në trafik

news
Advertisement

Ministria për \Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë regjistruar 170 shkelje të rregullave të trafikut. Sipas njoftimit të MPB-së, 75 janë ëpr tejkalim të shpejtësisë, 18 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 21 gjoba iu shqiptuan vozitësve të motoçikletave, shkruan Alsat.

Advertisement

Nga ky dikaster njoftojnë edhe për 6 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 6 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara dhe 6 të tjera për vozitës fillestar.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.