Pritje të gjata në Tabanoc dhe Bogorodicë rreth një orë

news
Advertisement

Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë qendrave të qyteteve është rritur mëngjesin e sotëm. Në VK Tabanoc, koha e pritjes për hyrje në vend është rreth një orë, ndërsa në VK Bogorodica, pritjet për dalje janë deri në 40 minuta. Në pikat e tjera kufitare, në anën maqedonase, nuk ka më ndalime.

Advertisement

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata.

Nga lidhja automobilistike e Maqedonisë rekomandojnë rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo vlen veçanërisht për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.