Qytetari futet me veturë në shesh të Prishtinës dhe nuk i plas fare nga policia

news
Advertisement

Qarkullimi i automjeteve nëpër sheshet e Prishtinës është i ndaluar rreptësisht.

Advertisement

Por, si duket një gjë e tillë nuk “vlen” për një qytetar të Prizrenit.

Faqja “Vrojtuesit e lagjes” ka publikuar fotografi të një veture me targa të Prizrenit e cila ka zgjedhur të kaloj në mes të sheshit, për t’u lidhur me njërën nga rrugët kryesore të kryeqytetit

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.