Su*lmohen gazetarët shqiptarë te “Higjiena Komunale” në Shkup, i’u merret edhe telefoni nga sigurimi

news
Advertisement

38 personave u është ndërpre kontrata nga Drejtoria e Higjienës Komunale ne Shkup. TV Klan M shkoi për të marrë përgjigje për arsyen e largimit të tyre, por gazetarët e ketij televizioni u priten ne menyre aspak te hijëshme. Nga videoja e publikuar, shihet se si nje e punesuar ne kete institucion su*lmon gazetarin dhe tenton t’ia merr telefonin nga dora. Ne pamundesi per ta bere nje gje te tille, ajo urdheron sigurimin qe gazetareve tu konfiskohet telefoni.

Advertisement

Siç shkruan Tv Klan M, për rastin në fjalë drejtoresha e re e “Higjienës Komunale”, Kosana Mazneva tha se do të merren masa disciplinore ndaj të punësuarëve në fjale që shkaktuan incidentin.

Sa i perket kontratave, Drejtoria e Higjienës Komunale thotë së personave qe u është ndërpre bashkepunimi është bere për arsye të mos respektimit të orarit të punës dhe që disa janë të pa nëvojshëm./Klan Maqedoni

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.