Ushtria e Vuçiqit dalin me njoftim pas “katrahurës” në veri

news
Advertisement

Tensionet në veri të Mitrovicës kanë sjellë reagime të shumta, ndër to kanë ardhur reagime edhe nga pala serbe pas tensioneve në Veri të Mitrovicës.

Advertisement

Është Ministria e Mbrojtjes së Serbisë e cila akuzon se nga Kosova po rrjedhin dezinformatat se gjoja ushtria serbe ka hyrë në territorin e Kosovës.

“Ushtria për momentin nuk ka kaluar vijën administrative dhe në asnjë mënyrë nuk ka hyrë në territorin e Kosovës”, thuhet në deklaratën e Ministrisë së Mbrojtjes dërguar mediave.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.