Vajza detyron të fejuarin të firmosë një kontratë besnikërie, kushti që i ka vënë në rast se e tradhton

news
Advertisement

Një vajzë donte të sigurohej që burri i saj i ardhshëm do të mendohej dy herë përpara se ta tradhtonte atë.

Advertisement

E fejuar së fundmi, e reja ka rrëfyer në TikTok se e ka detyruar partnerin të nënshkruajë një kontratë.

Ai do t’i paguajë shpenzimet e saj për pjesën tjetër të jetës nëse do të ketë një lidhje jashtëmartesore.

I fejuari im sapo nënshkroi një dokument ligjor dhe ne ramë dakord që nëse ai më tradhton, ai duhet të paguajë faturat e mia”, thotë Chaylene Martinez, e njohur në internet si @SalamiiQueen, në një video me më shumë se 7 milionë shikime.

Unë jam kaq e zgjuar apo e çmendur, nuk e di”, shtoi ajo.

Sigurisht, shumë përdorues ishin të shpejtë për të shprehur mendimin e tyre. “Kjo është e mrekullueshme,” komentoi njëri.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.