FOTO/ Vërshojnë komentet pro shamisë në faqen e Kurtit

news
Advertisement

Në postimin e fundit të kryeministrit të Republikës së Kosovës Albin Kurti për rregulloren e Parlamentit, kanë vërshuar me mijëra komente në përkrahje të “shamive”. Komentet kanë të njëjtën përmbajtje: ndryshojeni udhëzimin administrativ për shaminë.
Për më shumë shihni postimin në fjalë dhe komentet.

Advertisement

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.