Zhytës nga Manastiri do të kërkojnë personin e zhdukur që ra në ujërat e Zhelinës

news
Advertisement

Edhe pse dje kërkimet për personin që përfundojë në Lumin Vardar në fshatin Zhelinë, së bashku me automjetin e tij “Golf 4”, përfunduan të pa suksesshme, shkruan Monitor.mk. Ekipe të policisë si dhe zjarrfikësit Tetovës nuk kanë arriturta gjejnë personin e zhdukur.

Advertisement

Siç mëson Monitor.mk fillimet kanë filluar sot nga orët e hershme të mëngjesit. Gjithashtu si pas burimeve tona brenda institucionëve përkatëse, sot do të angazhohen edhe zhytës nga komuna e Manastirit për gjetjen e personit të zhdukur.

Uji i shumtë dhe i turbullt dje pa mundësoj gjetjen e personit që përfundoj me veturën e tij në uji./Monitor.mk

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.