(ВИДЕО) Милица Тодоровиќ на настап заигра стомачен танц и ја крена атмосферата

news
Advertisement

Пејачката ја воодушеви публиката со своите танцувачки способности.
Милица Тодоровиќ е позната како некој што прави добра атмосфера каде и да се појави, а сега пејачката ги воодушеви присутните во публика кога на еден настап ја отпеа песната „Хајде“ од Теа Таировиќ.

Advertisement

По тој повод, атрактивната русокоса заигра стомачен танц и со тоа ја донесе атмосферата на повисоко ниво.
Еве како изгледаше тоа:

https://www.instagram.com/milica_todorovic_fan_srbija/?utm_source=ig_embed&ig_rid=577304b0-2eeb-4778-80f1-93e65ac91f58

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.