Излезе видео како Ламбе го пали Бугарскиот културен центар

news
Advertisement

На социалните мрежи излезе видео како Ламбе Алабаковски го пали Бугарскиот Културен Центар Иван Михајлов. Видеото е објавено од фејсбук страницата 4news.mk

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.