Поставил ГПС откако се посомневал дека ја изневерува, младото момче лошо му се одмаздува на швалерот на жената

news
Advertisement

Маж од Италија, кој се сомневал дека неговата сопруга го изневерува, ставил ГПС во нејзиниот автомобил за да види каде оди.
Неколку дена подоцна, следејќи ги ГПС трагите, 35-годишниот Л.Б ја наоѓа сопругата со нејзиното 40-годишно момче и во налет на бес го прободува 9 пати со остар предмет.
40-годишникот завршил во тешка состојба во поликлиниката Касилино. Во меѓувреме, под обвинение за уб*иство во обид е уапсен граѓанинот со иницијали Л.Б. Во моментов тој е задржан во болница каде е хоспитализиран од повредите добиени при тепачката.

Advertisement


Л.Б. Тој долго време се сомневал дека неговата сопруга има афера и за да ја дознае вистината тајно и вградил GPS во автомобилот. И така во саботата на 6 август открил дека жената е во куќата на 40-годишниот. Л.Б земал нж и отишол во куќата каде што била неговата сопруга. Штом момчето на жената се појавило пред неа, тој го изб*одел 9 пати.
Врисоците на жената ги алармирале соседите кои потоа му го спасиле животот на 40-годишниот, додека Л.Б. побегнала пред да дојде полицијата. Но, неколку часа подоцна полицијата успеала да го уапси насилникот..

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.