СДСМ: Народот е за, а Мицкоски е против ЕУ, заедно со Апасиев

news
Advertisement

Но, кога е Мицкоски во прашање нема ништо свето ниту значајно за него.

Advertisement

Граѓаните се за ЕУ.

Само Мицкоски е против ЕУ, заедно со неговиот партнер Димитар Апасиев, кој за Илинден си се шета низ улиците на една соседна држава.

Тоа е друштвото против ЕУ кое брани туѓи интереси.

Македонија почна преговори со ЕУ и враќање назад нема да има, ниту пак скршнување лево или десно од европскиот пат а најмалку кон Исток.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.