40-vjeçari thyen arr*estin shtëpiak dhe shkon në polici: Më ktheni në bu*rg

news
Advertisement

Një 40-vjeçar në Itali ka habitur policinë e Torinos pasi iu është lutur atyre që ta çojnë në bu*rg. Sipas mediave italiane, për katër muaj ai jetoi me të atin dhe me të dashurën e tij të re por pa kaluar shumë kohë kuptoi se bashkëjetesa me të dashurën e babait ishte e padurueshme. Në fillim gjithçka shkoi mirë, por më pas do të lindnin probleme.

Advertisement

Një ditë 40-vjeçari i cili ishte i dën8uar me arr8est shtëpie u largua me vetëdije nga shtëpia dhe u paraqit para policisë, duke deklaruar:
Kam thyer arre*stin shtëpiak, ju lutem më ktheni në bu*rg. Nuk e duroj dot më të dashurën e babait tim .
Dhe kështu policia vendosi ta rikthente në bu*rg. Por gjykata e liroi dhe e ktheu në shtëpinë nga e cila ishte arrat*isur pasi sipas tyre ajo çfarë po kërkonte 40-vjeçari ishte në kundërshtim me ligjin.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.