Gjyshes i bëjnë një pe*nis mbi varr. E kishte dëshirë, por pas saj fshihet një histori e çuditshme

news
Advertisement

Para se të vdiste, 99-vjeçarja Catarina Orduña Pérez kishte një dëshirë të fundit: një statujë të madhe të penisit mbi varrin e saj.

Advertisement

Familja e Catarina Orduña Pérez ka zbuluar se guri i varrit të saj të diskutueshëm, një penis 160 cm i gjatë dhe 270 kg, ka përfunduar. Po, e lexuat mirë, ajo u vendos në varrin e saj në Meksikë fundjavën e kaluar si një “përfaqësim i dashurisë dhe gëzimit të saj të jetës”.

“Ajo ishte gjithmonë pak avangarde”

“Ajo donte të thyente paradigmën e çdo gjëje meksikane, ku gjërat ndonjëherë fshihen sepse ajo nuk ka mendje të hapur”, thotë nipi i saj Alvaro Mota Limón në një intervistë për VICE World News, transmeton monitor.mk.

Doña Cata, siç njihej me dashuri në qytetin Misantla në shtetin lindor të Veracruz, kishte një afinitet të veçantë për peniset dhe atë që ajo besonte se përfaqësonin.

“Ajo gjithmonë thoshte, në kuptimin meksikan, ne jemi vergas,” tha Mota Limon.

Ka pak fjalë në zhargonin meksikan aq dinamike sa “verga”, që ndoshta përkthehet më mirë në maqedonisht si “ai është një cu* i vërtetë” për shkak të përdorimit të saj të zakonshëm si fjalë sharje. Në varësi të mënyrës se si shkruhet, “verga” mund të jetë një fyerje brutale, duke i thënë dikujt të largohet (vete a la verga) ose pa vlerë (vales verga). Ose mund të jetë një kompliment, një shenjë nderi, që nëse diçka është “verga”, se është e ftohtë apo e guximshme.

Përkatësisht, Doña Cata e përdorte shpesh, por me një lloj krenarie bisedore kur i quajti familjarët e saj vergas, që sipas nipit të saj do të thotë se ata ishin njerëz me forcë morale, me “integritet, guxim, pasion dhe në të njëjtën kohë dashuri. dhe gëzim”, tha ajo Mota Limon.

Stërgjyshja e tij u rrit në varfëri dhe nuk ndoqi shkollën si fëmijë, por me punën dhe vendosmërinë e saj të palodhur, ajo u bë një anëtare me ndikim në qytetin e Misantlo. Politikanët shpesh e vizitonin dhe e shoqëronin, duke ditur ndikimin që kishte në atë zonë.

Doña Cata u futi fëmijëve, nipërve dhe mbesave të saj mesazhin se ata nuk janë skllevër dhe se mund të arrijnë gjithçka që duan, veçanërisht gratë. Shumë anëtarë të familjes kanë vazhduar në karrierë të shkëlqyer. Motra e tij mori një doktoraturë dhe vetë Mota Limon kreu dy diploma master dhe madje u bë kryebashkiak i qytetit të tij për një kohë.

Mota Limon kujtoi se si gjyshja e tij e shikonte jetën me shumë optimizëm dhe pohoi se problemet e një personi nuk duhet ta mposhtin kurrë. Ajo e ka konceptuar këtë ide si familjare, por me metaforën e penisit, që do të thotë se kur je e virgjër “nuk duhet të dorëzohesh, por të përballesh me ‘problemin’ (penisin)”.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.