Ja kush është personi që ia shkrepë fotot Arta Nitajt në pushime

news
Advertisement

Arta Nitaj njihet për fotografitë e saj provokuese në rrjete sociale.

Advertisement

Bukuroshja kosovare gjithashtu njihet edhe për luksin e madh dhe udhëtimet e shumta që bën në vende mjaft luksoze, siç janë Dubai, Greqi.

Por kush ia bën këto foto kaq provokuese ArtësKjo e fundit ka rishpërndarë postimin e Stinës duke marrë kreditet për foton.


Me gjasë, vajzat kanë njëra-tjetrën përpos në pushime, edhe në realizimin e fotove nga këto udhëtime që gjithnjë marrin vëmendje të madhe.

Momentalisht, urojmë të shijojnë në maksimum Greqinë

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.