Më shumë se 200 policë do ta padisin Ministrinë e Brendshme, ja pse

news
Advertisement

Më shumë se 200 pjesëtarë të MPB-së, mes të cilëve edhe ata të “Drejtorisë së gjashtë”, po përgatisin padi për ministrinë e Brendshme, pasi nuk u është paguar orarit i zgjatur në punë gjatë protestave kundër propozimit francez, tregon Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Policisë, Goce Dellçev.

Advertisement

“Sulmi ndaj uniformës dhe punonjësit të policisë është sulm ndaj shtetit. Nëse është kështu, Sindikata e Pavarur nuk do ta lërë të qetë Ministrinë e Brendshme. Disa policë kanë marrë në kokë bekotonka e dhe kalldrëm”- deklaroi Goce Dellçev, kryetar i Sindikatës së Pavarur të Policisë

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.