Ministri i Brendshëm turk ndan pamje të shtëpive të ndërtuara në Idlib të Sirisë

news
Advertisement

Ministri i Brendshëm i Türkiye-s (Turqisë), Süleyman Soylu ndau pamje lidhur me shtëpitë me blloqe që janë ndërtuar në qytetin Idlib të Sirisë nën koordinimin e Autoritetit të Menaxhimit të Fatkeqësive dhe Emergjencave (AFAD), transmeton Anadolu Agency (AA).

Advertisement

Soylu, nga llogaria e tij në median sociale postoi një video lidhur me situatën e fundit të shtëpive me blloqe të përfunduara në Idlib.

Në postimin e tij Soylu tha: “Nuk flasim kot, prodhojmë zgjidhje. Në Idlib janë përfunduar 62.145 shtëpi me blloqe për rikthimin e sigurt, dinjitoz dhe të besueshëm të vëllezërve tanë sirianë. Me udhëzimin e presidentit tonë, koordinimin e AFAD dhe të organizatave joqeveritare shpresojmë se deri në fund të vitit do të plotësohet objektivi për 100.603 shtëpi me blloqe

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.