Nuk kanë të ndalur, vazhdojnë pritjet e gjata në Tabanoc dhe Bogorodicë

news
Advertisement

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit sot në mëngjes është rritur. Në VK Tabanoc koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga shteti është rreth 40 deri në 60 minuta, ndërsa në VK Bogorodicë është 30 minuta.

Advertisement

Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të thata.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka malore, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.