Shumë njerëz mendojnë se janë motra, e gjeni dot se kush është nëna dhe vajza në foto

news
Advertisement

Joleen Diaz, 45 vjeç, jeton në Kaliforni dhe duket kaq e re saqë të gjithë mendojnë se vajza e saj është në të vërtetë motra e saj. Ajo dhe e bija 19 vjeçare, Meilani Parks kanë një marrëdhënie të ngushtë dhe dalin bashkë nëpër takime romantike.

Advertisement

“Djemtë e rinj më kërkojnë takime por unë kryesisht i refuzoj. Kam përshtypjen se ata kanë krijuar një imazh të gabuar për mua nga profili im në Instagram.”, thotë nëna 45 vjeçare, e cila është divorcuar nga bashkëshorti i saj 14 vite më parë.

Joleen Diaz, 44, (foto në të majtë dhe e veshur me një bluzë të verdhë në foton në të djathtë) po bashkohet me vajzën e saj, Meilani Parks, 21 vjeç, për takime dyshe.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.