Su*lmohet fizikisht një grua shtatzënë në Sllatinë

news
Advertisement

Me datë 03.08.2022 në ora 00:20 në Sllatinë të Tetovës, zyrtarë policorë nga NjP Tearcë kanë privuar nga liria personat N.F.(59), K.F.(32), G.K.(37), A.F.(55) të gjithë nga Nerashti i Tetovës dhe A.S.(47). nga Gjermania, me banim në fshatin Zajas të Kërçovës, pasi që në ora 00:10 në fshatin Sllatinë para oborrit të tyre kanë su*lmuar fizikisht personat N.L. dhe S.L. dhe nusen e tyre H.L (35), e cila sipas raportit ishte shtatzënë, pas së cilës është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës për ndihmë

Advertisement

mjekësore. Ata janë ndaluar në komisariat dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tyre do të bëhet kallëzimi përkatës.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.