Ahmeti: Me 20 gusht bashk do të vendosim për Tetovën

news
Advertisement

Bashkimi Demokratik për Integrim, sonte në Tetovë ka mbajtur konventën ku janë promovuar kandidatët e Listës për këshilltarë për Këshillin e komunës së Tetovës. Aktivitit të BDI-së dhe gjithë të pranishmëve ju drejtua kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, zëvendës kryeministri i parë z. Artan Grubi dhe bartësi i Listës për këshilltarë z. Faton Ahmeti, të cilët kërkuan përkrahjen për Listën e BDI-së për zgjedhjet e 20 Gushtit.

Advertisement

Bashkimi Demokratik për Integrim është thesar kombëtar i shqiptarëve, simbol i padiskutueshëm i rezistencës, bartës i proceseve më të rëndësishme kombëtare dhe integruese, si dhe organizatë politike që ka ditur me përkushtim, dije dhe guxim, të bartë mbi vete pëshën e përgjegjësisë që ka marrë këto 20 vite nga verdikti i popullit.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.