Kurti: Pagat i kemi kthyer në gjendjen e mëparshme, me fuqi të ligjit

news
Advertisement

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka theksuar se qeveria e që e udhëheq ai  në mbledhjen 109 ka marrë një vendim të ligjshme karshi ish vendimit të Qeverisë Haradinaj që sipas Kurti ishte i bazuar në konflikt interesi.“Kemi afirmuar qëndrimin e drejtë dhe të ligjshëm mbi vendimin e ish Qeverisë Haradinaj të bazuar në konflikt interesi. Pagat i kemi kthyer në gjendjen e mëparshme, me fuqi të ligjit”, ka deklaruar Kurti.“Reforma në administratë publike është pjesë thelbësore e programit tonë Qeverisës. Pas një pune të gjatë, voluminoze dhe të hollësishme, morëm hapa konkret në realizim të kësaj reforme, duke miratuar Projektligjin për Zyrtarët Publik dhe atë për Pagat në Sektorin Publik”, ka shtuar ai.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.