Nëse ai ka këto 6 karakteristika, mos e lini kurrë të shkojë

news
Advertisement

Sipas shkencëtarëve, ka disa karakteristika të meshkujve që nëse bashkëjetojnë, krijojnë një personalitet shumë interesant. Me pak fjalë, nëse i dashuri juaj ka këto 6 karakteristika, mos e lini kurrë të shkojë!

Advertisement

#1. Inteligjenca
Inteligjenca është padyshim tipari numër 1 që na tërheq tek një mashkull. Ato mund të shikojnë fillimisht pamjen dhe ne e bëjmë herë pas here, por gratë e vënë më shumë theksin tek inteligjenca e një mashkulli.

#2. Humor
E vërteta është se nëse ai ka një sens humori që ju nuk e kuptoni, atëherë nuk ka shumë kuptim. Kështu që ju duhet të gjeni një mashkull që ju bën të qeshni. Dhe kjo eshte!

#3. Ai është mbështetës
Është shumë e rëndësishme të jesh me një burrë që mbështet karrierën tënde dhe dëshiron të të shohë të ngrihesh dhe të kesh sukses.

#4. Ai është i mirë me familjen tuaj
I pëlqen apo jo, ju tregon se i vlerëson pa masë dhe ky është një kriter shumë i rëndësishëm për të qenë me këtë mashkull dhe për të mos e lënë të largohet nga ju.

#5. Ai ju dëgjon
Çelësi i një marrëdhënieje të shëndetshme është të keni pranë dikë që mund t’ju dëgjojë, t’ju kuptojë dhe t’ju ndihmojë sa herë që keni nevojë për mbështetje emocionale dhe psikologjike.

#6. Ai gëzohet për gëzimet tuaja
Sa e rëndësishme është të keni pranë jush një person që mund të gëzohet me gëzimet dhe sukseset tuaja? Kjo gjë është aq e rëndësishme sa nuk e imagjinoni dhe nëse i dashuri juaj është i tillë me ju atëherë nuk keni pse të mos qëndroni përgjithmonë me të./abcnews.al

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.