Ни трага ни глас од Фадил Брао од Охрид. Семејството бара помош

news
Advertisement

76-годишниот охриѓанец Фадил Брао синоќа излегол од дома со својот автомобил Голф 5 со регистарска табличка ОХ 131 БС и изгубил контакт со семејството. Членовите на семејството бараат каква било информација за да го контактираат семејството, додека Брао последен пат е виден на улицата Абас Емин во Охрид.

Advertisement

Од друга страна семејството не се задоволни од полицијата. Според нив, институциите не преземаат доволни мерки за негово пронаоѓање.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.